Υπηρεσίες Απεντομώσεων
και Μυοκτονιών

null

Απεντομώσεις

Καταπολεμούμε πάσης φύσεως έντομα και παράσιτα βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία, εξασφαλίζοντάς σας καθαριότητα και υγιεινή. Χρησιμοποιούμε οικολογικά υλικά απεντόμωσης τα οποία δεν αφήνουν λεκέδες ούτε οσμές και έχουν μεγάλη διάρκεια, ενώ η χρήση τους δεν έχει αλλεργικές επιπτώσεις στον άνθρωπο και στα ζώα καθώς είναι πιστοποιημένα και εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

null

Μυοκτονίες

Η μυοκτονία γίνεται για τον έλεγχο και τη ριζική  αντιμετώπιση των τρωκτικών σε έναν χώρο. Χρησιμοποιούνται αιμολυτικά τρωκτικοκτόνα δολώματα τελευταίας γενιάς και εξαιρετικής αποτελεσματικότητας που επιφέρουν την εξόντωσή τους μέσα σε λίγες μέρες χωρίς δυσάρεστες οσμές.

Σε περιπτώσεις που η χρήση μυοκτόνων δολωμάτων είναι απαγορευτική, γίνεται χρήση παγίδων σύλληψης και άμεσης εξόντωσης των τρωκτικών.

Η Elevate συνεργάζεται με συνεργεία υψηλής εξειδίκευσης στον τομέα της υγιεινής χώρων. Αναλαμβάνουμε την πολυκατοικία, το σπίτι, το εξοχικό, το γραφείο, το μαγαζί σας καθώς επίσης, ξενοδοχειακές μονάδες, χώρους μαζικής εστίασης και οπουδήποτε υπάρχει κίνδυνος εξάπλωσης ιών και βακτηριδίων, επικίνδυνων για τη δημόσια υγεία.

Για οποιαδήποτε απορία
είμαστε πάντα στη διάθεση σας!

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας χωρίς δική σας χρέωση

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 17:00 Σαββατο - Κυριακή: κλειστά